ΠροφίλΗ αρχή και οι μελλοντικοί στόχοι

Χρήστος Μπώκος

Το 2005 ίδρυσα την ατομική μου επιχείρηση "Χρήστος Παν. Μπώκος" με έδρα το Μαρτίνο Φθιώτιδας και σκοπό την παροχή υπηρεσιών πληροφορικής σε επιχειρήσεις της περιοχής.

Τα πρώτα χρόνια δραστηριοποιήθηκα κυρίως στο σχεδιασμό και την υλοποίηση υποδομών μεγάλων επιχειρήσεων της Φθιώτιδας, αναπτύσσοντας παράλληλα συστήματα λογισμικού για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Σταδιακά η ανάπτυξη λογισμικού αυξανόταν, με αποτέλεσμα από το 2012 και μετά να αποτελεί αποκλειστική μου δραστηριότητα.

Από το 2019 και έπειτα, διαμένω στην Αττική όπου και αναπτύσσω λογισμικό για επιχειρήσεις στο σύνολο της Ελληνικής επικράτειας.

Κύριος στόχος για εμένα και τους συνεργάτες μου θα είναι πάντα η παροχή λύσεων λογισμικού στους πελάτες μας, που να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες τους τόσο στο στάδιο της ανάπτυξης όσο και σε αυτό της συντήρησης.

Η αρχή
Ίδρυση της επιχείρησης

Τον Ιούνιο του 2005, ιδρύθηκε η ατομική επιχείρηση "Χρήστος Παν. Μπώκος" με σκοπό την παροχή υπηρεσιών πληροφορικής.

Οικονομική κρίση
Προσαρμογή στα νέα δεδομένα

Στα χρόνια της οικονομικής κρίσης, στάθηκα δίπλα στους πελάτες μου παρέχοντας τους αξιόπιστες λύσεις σε προσιτές τιμές για να προσαρμοστούν στις ανάγκες της νέας εποχής.

Η μεγάλη αλλαγή
Στροφή στην κατασκευή λογισμικού

Από το 2012, αποκλειστική δραστηριότητα της επιχείρησης αποτελεί η κατασκευή λογισμικού.

Η ανάπτυξη
Νέες συνεργασίες

Το 2019, δημιουργήθηκαν νέες συνεργασίες που έθεσαν τις βάσεις για τη δραστηριοποίησή μου στην Αττική αλλά και πανελλαδικά.

Οι νέοι στόχοι
Επόμενα βήματα

Οι στόχοι μου για το επόμενο διάστημα είναι η περαιτέρω διεύρυνση της ομάδας εργασίας και η παραγωγή προϊόντων λογισμικού σε προσιτές τιμές που θα διευκολύνουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των πελατών μας.